Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
27 februari 2016

NEO gaat inhalen in Vasse

Zoals al vermeld in het wedstrijdverslag van Oldenzaal – NEO heeft NEO in 2016 nog niet gewonnen. In twee van de drie gespeelde wedstrijden had dat eigenlijk gemoeten, maar helaas slaagden de mannen van Jan Willem van Holland er niet in het surplus aan kansen om te zetten in de volle winst. Tegen RSC en Oldenzaal moest het team ook nog een opgelopen achterstand wegwerken. Het siert de ploeg dat dat met veel strijd gebeurde en dat is de basis waarop elke wedstrijd benaderd dient te worden.

Morgen is Vasse de gastheer, de ploeg waartegen NEO de tot nu toe enige nederlaag leed. In de tweede wedstrijd van het seizoen werd het 0-1 in Borne. Daarna kende NEO een erg goede serie, die uitmondde in de koppositie.

Vasse zal wellicht tot het eind van het seizoen moeten strijden om niet op één van de laatste vier plekken terecht te komen, maar de uitgangspositie van de ploeg van scheidend coach Bert Stokkingreef is totaal anders dan vorig seizoen toen de blauwwitten in de winterstop kansloos leken. Tot nu toe won Vasse zes keer waarbij het opvallend is dat al die overwinningen in uitwedstrijden tot stand kwamen. Thuis pakte Vasse nog geen enkel punt. Dat feit alsmede twee achtereenvolgende overwinningen (RSC en UD) zullen ervoor zorgen dat Vasse uiterst gemotiveerd aan de wedstrijd zal beginnen. Voor NEO de schone taak om de puntloze status van de thuisclub met minimaal één speeldag te verlengen en de voorsprong op Saasveldia tot drie punten te vergroten.

De wedstrijd op sportpark ’t Lankamp begint om 14.00 uur.

 

Reacties