Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
20 mei 2017

NEO gaat komende seizoen drie middenvelders missen

Met Max Brunninkhuis, Job Ravelli en Sander Oude Munnink ziet NEO drie uiterst waardevolle middenvelders om uiteenlopende redenen vertrekken.

Max Brunninkhuis heeft als zeer creatieve en scorende middenvelder de laatste jaren zijn stempel op het NEO-spel weten te drukken. De sympathieke technicus heeft besloten om bij Rigtersbleek de uitdaging aan te aan op een hoger niveau, dat zich ook nu weer danig roerde op de transfermarkt. Tegenover de komst van zes nieuwe spelers zag de club er ook weer zes vertrekken. Het had overigens niet veel gescheeld of NEO en Rigtersbleek waren elkaar tegen gekomen in de tweede klasse. Het verhaal van NEO is bekend en de Bleek speelde zich pas helemaal op het eind veilig. NEO wenst Max alle succes met deze stap hogerop.

Inmiddels een flink aantal jaren geleden kwam Job Ravelli de NEO-gelederen versterken. Behalve een uiterst begaafde linkspoot ook een uiterst plezierig mens. Job stapt volgende week met zijn Yessie in het vliegtuig voor een wereldreis waarvan de duur nog niet bekend is. Een gave trip waarop we beiden een unieke ervaring toewensen. Waar het tweetal zich na terugkeer zal vestigen is nog niet helemaal duidelijk.

Met Sander Oude Munnink gaan we een no-nonsens speler missen die jarenlang op meerdere posities kon worden ingezet. Waar dat ook was, hij deed zijn altijd naar behoren en was een constante factor in de selectie. Helaas had Sander de laatste jaren last van de nodige fysieke ongemakken waarvan je in de wedstrijden trouwens nauwelijks iets terug zag. Daarom heeft hij besloten zijn carrière op een lager niveau te vervolgen.

NEO zal het drietal gaan missen, als waardevolle speler en als persoon. Of het nu als speler is of anderszins, we hopen ze nog bij NEO te mogen begroeten. Op bijgaande foto ziet u de drie spelers in actie in de wedstrijd tegen WVV ’34.

Reacties