Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
08 maart 2018

NEO gaat op bezoek bij achtervolger Avanti Wilskracht

Na een weekend gedwongen winterse pauze gaat NEO komende zondag alweer een uitwedstrijd spelen. Op de grens van Glanerbrug en Enschede is Avanti Wilskracht de tegenstander, de toekomstige ploeg van ex-NEO 2-trainer Michiel Mensink.

Avanti doet het als nieuwkomer uitstekend en heeft aangetoond een tamelijk stabiele ploeg te hebben. Geen rare uitslagen of het zou de 6-1 thuisoverwinning tegen Saasveldia moeten zijn, de ploeg waartegen NEO twee weken geleden juist kostbare punten verspeelde. Kostbaar en ook onnodig gezien de grote hoeveelheid kansen die de equipe van van Holland kreeg.

In de thuiswedstrijd tegen Avanti “versliep” NEO zich in de eerste helft. Een tam ogende thuisclub kwam geheel terecht met 0-2 achter en pas nadat Jochem Stam de 1-2 liet aantekenen kwam er wat vuur in de Bornse kicksen. Nadat Robin Oude Kamphuis 2-2 had gemaakt had NEO ook de drie punten kunnen pakken, maar dat zou op basis van gehele wedstrijd te gek voor woorden geweest zijn.

Avanti staat op de ranglijst zes verliespunten achter NEO en bij een Bornse nederlaag komt de ploeg wel erg dichtbij, nog afgezien wat de andere kandidaten voor de fel begeerde derde plaats gaan doen komend weekend.

We hopen dat veel NEO-mensen de weg naar de grens kunnen vinden en NEO steunen om een zeer gewenste driepunter te zien behalen.

NEO 2 is na twee nederlagen ook wel weer eens een succesje toe. Dat zou dan moeten gebeuren bij BWO 2 dat een schamel puntje voorstaat.

Ook de vrouwen van NEO komen weer eens in competitieverband in actie. Zondag om 11 uur is Lemelerveld de tegenstander.

 

Reacties