Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 februari 2018

NEO gaat op bezoek bij de noabers van Saasveldia

Je hebt van die wedstrijden…..

NEO tegen Sportclub Enschede eindigde in een 2-2 gelijkspel, maar stel dat je alleen voor de pauze hebt gekeken dan had je waarschijnlijk totaal wat anders voorspeld. 1-4 had als ruststand namelijk niet misstaan op basis van de mogelijkheden van de ploeg van Paul Krabbe. Het was echter “slechts” 1-1 en NEO toonde zich na de thee gelukkig gelijkwaardig aan de gasten.

Maar een eerste helft als afgelopen zondag herhalen zal tegen nagenoeg elke tegenstander een nederlaag betekenen en dat is wat je in deze altijd cruciale fase, net na de winterstop, juist wilt voorkomen.

Saasveldia doet het als debutant netjes, maar hoewel de ploeg op de zevende plek bivakkeert bedraagt de voorsprong op hekkensluiter KOSC toch slechts zes punten.

Met Sjors Kenkhuis en Rens Oosterik heeft de ploeg van Herman Hegeman, die na dit seizoen wordt opgevolgd door Remco Weusthof, twee makkelijk scorende aanvallers in de ploeg. De ploeg kreeg wel relatief veel goals tegen tot nu toe.

NEO moet het gevoel van de tweede helft tegen Sc Enschede weer oppikken toen de ploeg bij vlagen goed speelde. Het feit dat er gelukkig niet verloren werd betekent dat de voorsprong op Sportclub intact is gebleven. De Tukkers en Avanti kwamen daarentegen wel twee punten dichterbij.

Omdat er elke zondag wel interessante duels op het programma staan is het zaak zelf de punten te blijven halen. Met drie uitwedstrijden op rij, Saasveldia, Oldenzaal en Avanti, een pittige klus.

We hopen dat veel mensen de luttele kilometers naar Bruins City willen ondernemen om NEO daarin te ondersteunen.

NEO 2 verloor afgelopen zondag nipt van koploper FC Winterswijk 2 en gaat zondag op bezoek bij Stevo 2. Net als het eerste tegen Saasveldia is dit ook voor het tweede het eerste duel met Stevo. De ploeg uit Geesteren staat drie punten voor op NEO.

Reacties