Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
13 maart 2015

NEO gaat op bezoek bij doelpuntenmachine Reutum

In de 4e klasse en hoger maak je het maar zelden mee: clubs die gemiddeld 3,5 keer scoren per wedstrijd. Reutum, NEO’s tegenstander voor komende zondag, is zo’n ploeg!  Bovendien hebben al vijf spelers vijf of meer goals gescoord en dat geeft dat al aan dat het scorend vermogen bovengemiddeld is. Reutum won afgelopen zondag knap bij koploper Borne dat daardoor geen revanche kon nemen voor de 7-1 oorwassing eerder dit seizoen.

NEO heeft na de moeizame herstart in 2015 weliswaar twee keer op rij gewonnen, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dat toch tegen twee van de mindere goden van de competitie was. Maar goed, zeker die potjes dien je te winnen! In beide wedstrijden kwam het euvel van het team van coach van Holland wel overduidelijk aan het licht: het benutten van kansen.

Afgelopen zondag was overigens wel weer een hele verrassende speeldag wat betreft de uitslagen in de onvoorspelbare vierde klasse A en dat zal de resterende acht wedstrijden echt niet anders gaan. Voor NEO, dat zeker enkele spelers zal missen in Reutum, een mooie gelegenheid om dat onvoorspelbare karakter gestalte te geven door met een goed resultaat terug te keren van sportpark de Kottenbrei.

Het zou leuk zijn als veel NEO-fans een kijkje komen nemen in Reutum. De aanvang is om 14.00 uur.

Reacties