Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 december 2018

NEO gaat op bezoek bij DSVD, de koning van de gelijke spelen

Het was voor de NEO-supporters even wennen afgelopen zondag. Na een aantal erg soepele overwinningen leek er wat zand in de machine te zitten in de thuiswedstrijd tegen Losser en de brigade van Gerard Bos had dan ook lang uitzicht op een punt. Dat NEO toch drie punten overhield aan het duel was niet onverdiend, maar het was wel in een matig duel.

Komende zondag gaat NEO weer eens een keer op natuurgras spelen. Op het Hoge Vonder in Deurningen is DSVD de tegenstander. Een lastige opdracht, want het team van Niki Leferink verloor dit seizoen nog maar drie keer. Dat Eilermark en Sportlust te sterk waren is niet zo opvallend en alleen de verliespartij bij Reunie is gezien de huidige ranglijst verrassend te noemen. DSVD speelde echter ook maar liefst vijf keer gelijk en dat schiet op de ranglijst nooit zo heel erg op. Daarmee komt het aantal winstpartijen derhalve uit op twee (Reutum en Victoria) en bevindt de club zich in de langgerekte middenmoot van 3A. DSVD boekte trouwens wel een mooie 2-0 bekeroverwinning bij BWO vorige week en was tot afgelopen zondag maar liefst acht wedstrijden ongeslagen.

Aan NEO de schone taak om te proberen de serie van overwinningen uit te breiden naar zes. Dat zal dan wellicht moeten gebeuren zonder Bjorn Tijhuis die tegen Losser al na een kwartier vervangen moest worden vanwege een opspelende oude blessure. Voor hem zal de relatief korte winterstop een goede gelegenheid zijn om helemaal te herstellen.

Met nog twee duels voor de boeg voor Kerstmis zouden twee winstpartijen uiterst welkom zijn om op die manier in het spoor te blijven van de Glanerbrugse lijstaanvoerders waarvan er trouwens twee, Avanti en Eilermark, tegen elkaar spelen op zaterdag. We zien u zondag graag aan de lijn om NEO te ondersteunen.

Reacties