Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
15 september 2016

NEO gaat op bezoek bij koploper Juventa'12

Veel mensen zagen NEO zondag een mooie 3-0 overwinning behalen tegen Suryoye. Maar ook deze zege was maar gewoon drie punten waard en de brigade van Jan Willem van Holland kan zich opmaken voor de volgende krachtmeting. Het Wierdense Juventa ’12 is zondag de gastheer.

In de wetenschap dat met Wout Deterd opnieuw iemand is toegevoegd aan de ziekenboeg wordt de keuze voor van Holland weer wat minder groot. Zondag zullen derhalve vijf potentiele basisspelers verstek moeten laten gaan. Maar het sterkst beschikbare team speelt gewoon en zal er alles aan gelegen zijn om de winnaar van de Richard Bertelink Memorial de loef af te steken.

Juventa begon de competitie met een zege bij de Tubanters en liet afgelopen zondag Eilermark puntloos. Getuigenverklaringen gaven aan dat de overwinning wellicht wat gelukkig was omdat Eilermark bij 1-1 een penalty miste.

Niettemin een prima start voor de fusieclub ontstaan uit Omhoog en Wierden. Zo’n begin moet haast een deja vu zijn, want ook vorig jaar startte de club geweldig en pakte zelfs de eerste periodetitel. Daarna belandde Juventa echter in een neerwaarts spiraal, want er moest zelfs nog gevreesd moest worden voor degradatie!. Ook de nacompetitie was vlot afgelopen.

Juventa zag tijdens de transferperiode (alweer) een speler vertrekken naar Luctor, waar oud-trainer Durmusoglu de scepter zwaait en alsmede een spits naar TVC’28,. Daarentegen kon de club wel een drietal behoorlijke versterkingen begroeten, afkomstig van SVZW en Rohda Raalte.

Al met al is Juventa voor het jonge team van NEO opnieuw een mooie graadmeter en we hopen dat veel NEO-mensen de weg naar sportpark ’t Lageveld weten te vinden om ze aan te moedigen. De bal zal om 14.00 uur gaan rollen.

Ook NEO 2 speelt tegen Juventa en wel thuis om 11.00 uur. Daar zijn de rollen iets omgedraaid, want NEO 2 is de koploper terwijl Juventa 2 een puntje heeft verzameld door een gelijkspel tegen UD.

 

 

 

 

Reacties