Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 november 2018

NEO gaat op bezoek bij oude bekende Twenthe Goor

Na de regelmatige overwinning op Victoria’28 zal NEO het komende zondag ongetwijfeld een stuk zwaarder krijgen. Op het sportpark met de mooiste naam van de omgeving, ’t Piepwillem, is Twenthe Goor zondag de gastheer.

De tricolores, zoals Twenthe ook wel genoemd wordt, maken een raar seizoen door tot nu toe. Mooie overwinningen tegen Avanti en Reunie gingen gepaard met zeperds tegen Saasveldia en vooral tegen Victoria, dat tegen de ploeg van Hans Dirksen de enig drie punten van het seizoen bij elkaar sprokkelde.

Twenthe leverde voorafgaand aan het seizoen flink wat kwaliteit in doordat talent Jasper Groothuis naar Rijssen toog om daar voor Excelsior’31 te gaan spelen en zelfs regelmatig basisspeler is. Toch blijft de ploeg uit Goor een lastig te bespelen tegenstander. Behalve het sterke collectief herbergt het team een aantal spelers dat tot de beteren van 3A behoort, waarbij aanvoerder Mark Nijland al jaren een effectieve spits is en ook routinier Guus Lummen pikt, pendelend tussen het eerste en tweede team, regelmatig zijn goals mee. Ook Wouter Leusink heeft al vijf keer gescoord.

NEO kwam nooit in de problemen tegen Victoria, hoewel de tweede helft ook schriftelijk afgedaan had kunnen worden. Een aantal wissels zorgden voor meer elan in de slotfase, waardoor er alsnog twee goals aan de 5-0 konden worden toegevoegd.

NEO is met die zege op drie punten gekomen van Eilermark en Avanti die samen de tweede plaats bezetten en de ploeg van van Holland wil middels een zege in Goor die plek minimaal consolideren.

NEO trof Twenthe vorig jaar in de nacompetitie en won dan wel verdiend, maar Twenthe bleek een geduchte opponent en dat zal zondag zeker niet anders zijn.

We hopen dat veel mensen de weg naar Goor zullen vinden.

 

Reacties