Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
25 september 2015

NEO gaat op bezoek bij RSC uit Rossum

Na de mooie overwinning op Berghuizen afgelopen zondag gaat NEO komende zondag de strijd aanbinden met het door Hans Bossink getrainde RSC uit Rossum. RSC degradeerde vorig jaar ietwat onverwacht uit de derde klasse. Uit de laatste negen wedstrijden werden maar vier punten gehaald en via de nacompetitie viel, net als voor SC Enschede, toch het doek. Helaas voor RSC is men goalgetter Danny Oude Lashof (26 goals voor een team dat degradeerde is heel veel) kwijtgeraakt aan Quick ’20, maar routinier Wouter Weusthof bewandelde de omgekeerde weg.
Dit jaar begon de competitie in mineur, want de eerste twee wedstrijden werden verloren tegen Almelo en Saasveldia. Maar bij Vasse, waartegen NEO de week ervoor nog onderuit ging, werd overtuigend met 4-1 gewonnen. De weg omhoog lijkt te zijn ingezet dus.
Voor NEO is het dit seizoen een doel om de wisselvalligheid uit de ploeg te halen. Vorig jaar slaagde het team van Jan Willem van Holland er maar twee keer in om meer dan twee wedstrijden achter elkaar te winnen. Dat soort series zijn een vereiste om wat te bereiken in de onvoorspelbare vierde klasse A. Tegen Berghuizen liet NEO bij vlagen zien wat het kan en na de ruime overwinning moet er in Rossum een vervolg komen. Maar dat dat een lastige klus wordt staat als een paal boven water.
De wedstrijd op sportpark ’t Maalland begint om 14.00 uur en we hopen veel NEO-supporters te kunnen begroeten.

Trotse koploper NEO 2 komt zondag niet in actie. De wedstrijd tegen ATC’65 is uitgesteld vanwege het 50-jarig bestaan van de club.

Reacties