Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 november 2015

NEO gaat op bezoek bij runner-up Sportclub Overdinkel

Na de overwinning op Borne bleek NEO de voorsprong op de ranglijst de dag erna niet te hebben vergroot, omdat beide achtervolgers, Sp. Overdinkel en Berghuizen, hun wedstrijden ook wisten te winnen. NEO bleef daardoor op een voordelige marge van vier punten steken.

Waar Berghuizen vorig jaar uit de derde klasse degradeerde, kwam Sp. Overdinkel van onderen de vierde klasse binnen. Na een succesvol verlopen nacompetitie (Vosta werd twee keer verslagen) kon samen met SV de Lutte en Buurse promotie worden afgedwongen. Uiteraard gold dat tevens voor kampioen LSV dat het 4B ook uitstekend doet.

Als je als debutant na negen wedstrijden pas één keer hebt verloren dan presteer je uitstekend. Alleen in de uitwedstrijd tegen Borne trok het team van Rob Bakker aan het kortste eind. Van de vijf laatste wedstrijden werden er maar liefst vier in een zege omgezet! De ploeg krijgt ook weinig goals tegen en heeft na NEO dan ook de minst gepasseerde defensie. Met Dennis Stoffels en Yourie Klein Robbenhaar (de afgelopen vier jaar spelend bij AJC ’96) heeft de ploeg bovendien twee makkelijk scorende spelers in de gelederen

Om een lang verhaal kort te maken: de thuisclub, voortgekomen uit een fusie van ASVO en OSV’31, zal er komende zondag alles aan doen om het verschil op de ranglijst tot één punt terug te brengen. NEO zal daarentegen de achtste overwinning op rij willen boeken om zodoende de grensdorpbewoners voorlopig even af te schudden en met een lekker gevoel het vrije weekend van 22 november in te gaan. Daarna volgen de nog drie resterende wedstrijden van de eerste competitiehelft. Uiteraard hopen we dat net als in de laatste paar uitwedstrijden veel NEO-fans sportpark ’t Wilpelo weten te vinden.

Na de 3-2 overwinning bij Saasveldia gaat NEO 2 zondag proberen hekkensluiter Rood Zwart te kloppen om zodoende de plek in de top 3 te verstevigen. Er wordt om 11.00 uur afgetrapt op ’t Wooldrik.

 

 

Reacties