Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
08 oktober 2015

NEO gaat op bezoek bij UD in Weerselo

Na de mooie overwinning van vorige week tegen Oldenzaal heeft NEO opnieuw een kleine sprong gemaakt op de ranglijst. Samen met Oldenzaal bezetten de zwartwitten de tweede plek op een schamelpuntje van Saasveldia dat de andere topper, tegen Heracles, ruim in haar voordeel besliste

Zoals al eerder aangehaald heeft NEO al jaren moeite met het neerzetten van een serie goede resultaten achter elkaar, waardoor een structureel hoge klassering lastig te realiseren valt. Het team van Jan Willem van Holland wil dit jaar bovenin meedoen en dan is een goed vervolg van de drie zeges op een rij geen overbodige luxe.

Komende zondag gaat NEO op bezoek in Weerselo om tegen UD aan te treden. Het team van Jordy Vos heeft twee zeges en twee remises op zijn naam staan (alleen de burenruzie tegen Saasveldia werd verloren) en presteert dus eigenlijk heel goed, zeker als je je realiseert dat vorig jaar klassenbehoud slechts zeer moeizaam werd gerealiseerd via een zenuwslopende nacompetitiestrijd met Zenderen Vooruit.

NEO heeft vorig jaar dan wel twee keer makkelijk tegen UD gewonnen, maar gezien de ontwikkelingen van dit jaar zou elke vorm van onderschatting dodelijk zijn. En zo overheersend heeft NEO nu ook weer niet gespeeld. Het team gaat wel steeds meer spelen als een collectief en dat MOET als je in de vierde klasse succesvol wil zijn. Het blijft een open deur, maar alleen goed kunnen voetballen is echt niet genoeg.

Hopelijk komen veel NEO-supporters een kijkje nemen op sportpark de Echelpoel om te zien of NEO de mooie klassering kan continueren. De aanvang is uiteraard om 14.00 uur.

Na de teleurstelling van vorige week tegen RSC wil NEO 2 de stijgende lijn weer oppakken in de thuiswedstrijd tegen koploper Bon. Boys. Een mooie uitdaging!

Reacties