Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
27 maart 2015

NEO gaat op bezoek bij UD Weerselo

NEO 1 heeft nog 5 wedstrijden in te gaan deze competitie. De eerstkomende wedstrijden zijn tegen UD (uit) en Almelo (thuis op tweede paasdag). Op 12 april is de ploeg van Jan Willem van Holland vervolgens vrij (oneven aantal teams in de afdeling), waarna op zaterdag 18 april de derby bij Borne op het programma staat. Tot slot wachten nog EMMS en Saasveldia.

Als je heel reëel bent dan is de kans dat NEO nog wat kan bereiken dit seizoen helaas niet meer zo heel groot. De achterstand op plek 4 is maar 5 punten, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld. Bovendien zijn er veel meer kapers op de kust. Voor het team ligt er echter wel een uitdaging om het maximale uit die laatste krachtmetingen te halen, alleen al om het aanwezige NEO-publiek daarmee recht te doen.

De thuiswedstrijd tegen UD werd makkelijk gewonnen, maar in het verleden behaalde resultaten….. De mannen in het geelzwart zijn bovendien volop in de strijd om de vervelende plek 11 te ontlopen en zullen daar alles voor over hebben.

Hopelijk kan NEO de speltechnische capaciteiten koppelen aan een flinke dosis werklust en dit keer de gecreëerde kansen wel verzilveren.

We zien u graag om 14.00 op de Echelpoel in Weerselo

Reacties