Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 maart 2015

NEO gaat op bezoek in Fleringen

Na de overwinning tegen Vasse van afgelopen weekend gaat NEO 1 komende zondag op bezoek bij Fleringen. Ook dat team staat in de onderste regionen van de ranglijst, maar liet afgelopen zondag pas in de slotfase de punten liggen bij hoogvlieger Oldenzaal. Verdiend, dat wel. Fleringen heeft zich met UD inmiddels wel wat afgescheiden van de 13e en 14e plek en dat blijft perspectief bieden op handhaving.

In de thuiswedstrijd won NEO met 3-1 omdat het wat slagvaardiger bleek in het benutten van de kansen. De ploeg van Tim Meijerink bleek echter wel degelijk te kunnen voetballen en zal komende zondag danig versterkt zijn doordat topscorer Dion Wissink, na lange afwezigheid, weer van de partij kan zijn. Samen met Jelmer Tijink is hij de speler die het meeste gescoord heeft dit seizoen.

Voor NEO is de zaak helder. De overwinning tegen Vasse ging nog gepaard met matig voetbal en de insteek dient te zijn het spelniveau weer omhoog te krijgen om zodoende het puntentotaal op te krikken. Met de uitwedstrijd tegen Reutum voor de boeg is dat ook geen overbodige luxe.

Ook in Fleringen wordt om 14.00 uur afgetrapt. Tot dan!

 

Reacties