Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
16 februari 2017

NEO gaat op sportpark de Kottenbrei op bezoek bij Reutum

Nadat afgelopen zondagmorgen pas de wedstrijd tegen Juventa werd afgelast mag het NEO-keurkorps komend weekend de gang naar Reutum maken om daar het tweede potje van 2017 te spelen.

Dat Jan Willem van Holland voor die wedstrijd niet de beschikking zal hebben over alle selectiespelers staat vast. Behalve de blessure van Mauro Lohuis zullen ook een paar jongens de kicksen verruild hebben voor de lange latten. Helaas een onvermijdelijk iets in amateurvoetbal.

Desalniettemin zal een prima team aan de start verschijnen in Reutum om te kijken of een vervolg geven kan worden aan de thuiszege in september. Dat dat tegen een taaie ploeg als Reutum lastig zal worden lijkt helder. Het team beschikt over veel wilskracht, maar tevens over een aantal erg goede spelers.

De gastheren speelden, net als NEO, nog maar één keer. Daarin werd teleurstellend verloren van laagvlieger, maar ook ploeg in opmars, de Tubanters. NEO behaalde zoals bekend een moeizaam gelijkspel bij Suryoye.

De ploeg van de langstzittende trainer in de derde klasse, Mark Wijnreder, kent een moeizame periode. In november werd er bij WVV ’34 voor het laatst gewonnen en de blauwgelen zullen er alles aan doen om weer op de “Siegerstrass” te belanden. Reutum heeft achttien punten en bevindt zich daarmee in een langgerekt middenveld.

Voor NEO breken belangrijke speelrondes aan. Als je bovenin mee wilt blijven doen zijn een aantal winstpartijen op rij van groot belang. De concurrentie is hevig en ploegen als Vogido en Eilermark blijven maar winnen.

Laten we hopen dat NEO met een goed gevoel carnaval kan gaan vieren. De wedstrijd in Reutum begint zoals gebruikelijk om 14.00 uur en het lijkt raadzaam on niet via Albergen te rijden vanwege de carnavalsoptocht daar.

Ook NEO 2 hervat de competitie en wel tegen hekkensluiter Markelo waartegen in de eerste wedstrijd werd gelijkgespeeld. Die wedstrijd begint om 11.00 uur

 

 

Reacties