Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 mei 2018

NEO gaat proberen bij Eilermark de nacompetitie veilig te stellen

Ondanks de zevenklapper tegen KOSC is NEO nog steeds niet zeker van het spelen van de nacompetitie. Ook Sc Enschede won namelijk (van Eilermark) en heeft met nog twee duels te gaan een nog steeds overbrugbare achterstand van vijf punten.

Voor dat benodigde punt heeft NEO dus nog twee duels, uit bij Eilermark en op de slotdag thuis tegen Saasveldia. Mocht Sc Enschede ergens punten morsen dan staat plek drie vast. De Enschedeërs zijn aan de ene kant NEO’s enige concurrent, maar aan de andere kant afhankelijk van de zwartwitten. Als NEO namelijk de derde periode zou winnen geeft ook de vierde plek in de eindrangschikking recht op nacompetitie.

Het bijzondere is dat ook Eilermark nog volop kans heeft op de derde periode. Drie teams staan er dan wel beter voor, maar de verschillen zijn klein en bovendien is een van de concurrerende teams NEO en daar wordt nou juist tegen gespeeld zondag.

De ploeg van Wesley Sanders heeft in Guilherme Prates do Vale een tijdlang een superspits gehad die erg makkelijk het doel trof en de ploeg aan meerdere overwinningen op rij hielp. De speler met Braziliaanse roots is helaas weer tijdelijk vertrokken naar zijn vaderland.

NEO is sinds de forse thuisnederlaag tegen Suryoye eind vorig jaar ongeslagen en het zou mooi zijn die status nog even te verlengen. De laatste twee wedstrijden werd er zowaar ook weer makkelijk het doel gevonden middels een 3-0 en 7-0 overwinning tegen respectievelijk Reutum en KOSC.

De thuiswedstrijd tegen Eilermark werd dan indertijd wel makkelijk in winst omgezet, maar het is al tijden geleden dat NEO in Glanerbrug wist te winnen. Men is op voorhand gewaarschuwd!

We hopen dat veel mensen voor de laatste uitwedstrijd van deze competitie de weg vinden naar Eilermark-complex aan de Ekersdijk, aan de rand van Enschede.

 

 

 

 

 

Reacties