Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
20 oktober 2014

NEO gaat voor de beker op bezoek bij Berghuizen

Nadat NEO 1 de bekerpoule met Borne, Bornerbroek en BZSV overleefde is dit weekend de KO-fase gestart. Berghuizen-NEO is daarin één van de laatste wedstrijden die gespeeld gaat worden. Later deze week zal er zelfs al geloot worden voor de 2e ronde.

Na het teleurstellende gelijkspel in en tegen Vasse dreigt NEO’s hoofdmacht ineens te worden uitgekleed. Nadat Salim vanwege een kruisbandblessure al geruime tijd aan de kant zal moeten staan, dreigt het blessurespook nu in alle hevigheid toe te slaan. Doelman Tom Spitshuis lijkt een forse blessure te hebben opgelopen tegen Vasse en ook een paar andere basisspelers zullen vanwege diverse kwetsuren niet kunnen spelen tegen Berghuizen. Aan de andere kant is er dan een mooie gelegenheid voor andere spelers (wellicht A1-spelers) om zich “in the picture” te spelen!

Ook Berghuizen heeft een roerige periode achter de rug. Trainer Richard de Boer besloot vanwege gezondheidsredenen te stoppen. Uiterst vervelend om op die manier je hobby op te moeten geven. De Oldenzalers presteren heel wisselvallig in de 3e klasse A: overwinningen bij Victoria’28 en ATC’65, maar ook een 1-8 thuisnederlaag tegen Vogido. Een bekerwedstrijd kan je echter ineens weer op het goede spoor zetten. Ook voor NEO is de wedstrijd met name belangrijk om met een goed gevoel richting de komende thuiswedstrijd tegen Fleringen te gaan.

De wedstrijd op het sportpark aan de Schapendijk begint morgen om 20.00

Reacties