Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
19 oktober 2017

NEO gaat voor de strijd om de eerste plaats op bezoek bij Barbaros

Na de mooie overwinning op Oldenzaal deelt NEO de koppositie nog steeds met Suryoye en Barbaros. Beide topclubs wonnen hun wedstrijden tegen respectievelijk Reutum en Losser overtuigend.

Barbaros werd vorig jaar met een straatlengte kampioen in de vierde klasse. Het team scoorde exact 100 keer en promoveerde op indrukwekkende manier naar de derde klasse, een mijlpaal in de clubhistorie. Om de ambities duidelijk te maken werd het team in de zomerstop ook nog eens danig versterkt met onder anderen twee spelers van Tubantia. Samen met de beide Kocoz-familieleden, Ali Oztürk en Cuneyt Avzar beschikken de Veldwijkbewoners over spelers die tot de betere voetballers van de regio behoren.

Barbaros heeft een aantal jaren geleden een tamelijk roerig bestaan gekend maar gelukkig verlopen de laatste seizoenen tamelijk rimpelloos en komt de club eigenlijk alleen in het nieuws met positieve verhalen.

Barbaros won tot nu toe van DSVD, Eilermark, Losser en Saasveldia en alleen de Bruins-kerels wisten de ervaren goalie Goktepe te passeren. Knap werk! De verslagen leren dat er alleen tegen Eilermark wat geluk aan te pas schijnt te zijn gekomen, voor het overige waren de overwinningen verdiend.

NEO presteert geweldig tot nu toe. Zo simpel is het! Op een kwartier in de tweede helft na was Oldenzaal eigenlijk voortdurend de mindere en de 5-0 overwinning was dan wat geflatteerd, verdiend was het absoluut. De vierde overwinning op rij.

Na Sc Enschede een tweede zware krachtproef voor de brigade van van Holland. Hopelijk zijn de kleine pijntjes van een paar spelers zondag hersteld en kan iedereen 100% de strijd aangaan, want alleen dan ben je wellicht opgewassen tegen teams als Barbaros.

We hopen dat veel NEO-fans, net als bij sc Enschede, de korte trip naar Veldwijk willen aanvaarden. Het team verdient het!

NEO 2 gaat bij Schalkhaar 2 proberen de winnende draad weer op te pakken. VR 1 speelt dit weekend geen competitie.

Reacties