Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 november 2016

NEO gaat zich proberen te herpakken bij de Tukkers

De teleurstelling was groot afgelopen zondag. Een verdiende 2-0 nederlaag tegen Sc Enschede, derhalve geen periodetitel en twee spelers even uit de roulatie. Bas Smits zal drie wedstrijden toe moeten kijken na zijn rode kaart en Mauro Lohuis zal de resterende vijf wedstrijden tot de winterstop wellicht noodgedwongen toe moeten kijken vanwege een armbreuk. Je kunt meer geluk hebben op een prachtige nazomerzondag.

Aan NEO 1 en de staf de schone taak de zaak weer op de rails te krijgen voor de lastige uitwedstrijd tegen de Tukkers. De Albergenaren handhaafden zich vorig jaar op het nippertje in de derde klasse, zagen een aanvaller verkassen naar SDC, maar presteren desalniettemin uitstekend. Het team verloor alleen op de eerste speeldag van koploper Victoria en afgelopen zondag van het in opmars zijnde Eilermark.

De ploeg van Remco Weusthof staat net onder de kopgroep en heeft drie punten minder dan NEO. Met Joep Egberink en Ruben Hulshof kent het team twee spelers die inmiddels al zes keer doel hebben getroffen.

Jan Willem van Holland zal flink na moeten denken hoe de afwezigheid van vier basisspelers zal worden opgelost, want ook Steven Zonder en Pascal van Berkum zullen eerst wedstrijdritme in NEO 2 op gaan doen.

Al met al een pittige opdracht in Albergen komende zondag. Daarom zou het extra fijn zijn als u de moeite neemt om het team te komen steunen. Ook op sportpark de Loarkamp wordt om 14.00 uur begonnen.

NEO 2 zal op het uitspelen van de wedstrijd tegen RSC 2 moeten wachten om te weten of de eerste periodetitel een feit is. Komende zondag wacht een nieuwe krachtmeting als Quik’20 3 op bezoek komt. De Oldenzalers droogden afgelopen weekend koploper Bon Boys 2 af met 5-1

Reacties