Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 oktober 2021

NEO gaat zondag in Hengelo op bezoek bij Barbaros

Na twee speeldagen in 2 J zijn er nog drie teams zonder puntverlies en tevens zonder tegengoal en dat mag toch wel bijzonder genoemd worden. NEO voert, voor wat het op dit moment waard is, de ranglijst aan op basis van het doelsaldo. Ook Eilermark en Bon Boys haalden de maximale score van zes uit twee.

Afgelopen zondag was het in de regen niet echt prettig toeven op ’t Wooldrik, maar toch hadden nog aardig wat mensen plaatsgenomen op de tribune of op het terras. Ze zagen een NEO dat dan wel niet aan kon tikken bij het niveau van de week ervoor, maar toch relatief gemakkelijk won van Wijhe’92. Het hielp overigens wel dat de eerste twee goals NEO wel erg gemakkelijk in de schoot geworpen werden. Stef Rompelaar scoorde twee keer en staat in zijn debuutjaar in NEO 1 al op vier goals, een score die vertrouwen geeft. Vooral zijn tweede goal getuigde van het juiste Torinstinct.

Er waren op de tweede speeldag een paar opvallende uitslagen te noteren. BWO maakte een 4-1 achterstand ongedaan en won met 5-4 bij Grol, voorwaar een knappe prestatie. Dat SDC’12 van Schalkhaar won was ook best verrassend.

Zondag wacht het Barbaros van eenmalig international Ugur Yildirim. De ploeg die speelt onder de rook van het FBK-stadion verzamelde tot nu toe één punt, afgelopen zondag tegen Achilles’12. Waar de ploeg op de openingsdag kansloos leek bij Bon Boys verspeelde het afgelopen zondag een 3-0 voorsprong en dat mag toch zuur worden genoemd.

NEO heeft al meerdere malen ervaren dat Barbaros een goede selectie op de been kan brengen. Met ouwe rot Cuneyt Avsar en klassespelers als Burak Babuloglu, Vural Ozdemir en Gökan Karadavut zou de ploeg elke tegenstander een lastige middag moeten kunnen bezorgen.

NEO heeft nog nooit weten te winnen “op Veldwijk” en daar mag zondag best een keer verandering in komen.

Reacties