Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 december 2015

NEO gaat zondag op bezoek in Fleringen

Na acht zeges op een rij kwam het gelijke spel in de thuiswedstrijd tegen Almelo wellicht wat onverwacht. Maar waar het NEO eerder in het seizoen een paar keer het scoreverloop aan haar zijde had, slaagde het team er zondag niet in een paar flinke kansen in de slotfase te benutten. Verdiend of niet, de vreugde zou er niet minder om zijn geweest. Wat wel geconstateerd kon worden is dat NEO één van de mindere potjes tot dusver speelde en maar zelden toch het gewenste combinatievoetbal kwam. De weersomstandigheden zullen daar ongetwijfeld deels debet aan geweest zijn.

Komende zondag de kans op revanche als “het eerste” op bezoek gaat in Fleringen. Wie zich de wedstrijd van vorig jaar nog herinnert weet dat dit, ondanks het verschil op de ranglijst, absoluut geen appeltje-eitje gaat worden. Toen won NEO door een eigen goal van Fleringen vlak voor tijd en kroop in blessuretijd zelfs nog door het oog van de naald.

Fleringen deed op de vorige speeldag goede zaken door op een zeer lastig te bespelen veld in Vasse met 3-2 te zegevieren en daardoor weer aansluiting te krijgen met de clubs boven hen. Het team van Hans Dirksen heeft ook nog twee wedstrijden tegoed, omdat de natuurgrasvelden waarop gespeeld diende te worden al een paar keer werden afgekeurd. Met Jeffrey Heithuis heeft Fleringen overigens een trefzekere spits. De lange aanvaller scoorde al zes keer in negen wedstrijden.

Voor NEO is het zaak voort te borduren op de wedstrijd in Overdinkel, waarin een met name hele goede eerste helft gekoppeld werd aan een zeer strijdbare wedstrijdinstelling. We hopen weer veel NEO-mensen langs de lijn te zien op sportpark ’t Reuvekamp

NEO 2 dient na de teleurstellende nederlaag tegen MVV ’29 de zaak ook weer op te pakken. Juventa ’12 is de tegenstander. In de uitwedstrijd werd indertijd met 6-1 gewonnen.

 

 

Reacties