Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 september 2017

NEO geeft ook Bornerbroek geen kans: 2-7

De voorbereiding van NEO 1 wordt gekenmerkt door tegenstanders van heel erg uiteenlopende sterkte. Voor de vakantie werd al gespeeld tegen Sparta E 2 en ATC, terwijl vanaf augustus Emos, de Esch en Sparta Enschede (a.s. dinsdag) op het programma waren gepland. Daar tussendoor speelt NEO drie bekerduels waarna op 24 september de competitie begint in Reutum.

De eerste twee bekerduels waren voor het team van van Holland nauwelijks graadmeters. Tegen Lochuizen werd er al met 5-0 gewonnen en ook tegen Bornerbroek werd een marge van vijf goals bewerkstelligd. In het voormalige Bornse kerkdorp werd het uiteindelijk 2-7. Door twee goals van Ron Spoler en Tim Bijker en eentje van Mauro Lohuis, die dus ook in zijn eigen dorp scoorde was de ruststand al 0-5.

Na de pauze scoorde Mauro nog een keer en dat deed ook Kent Arslani die overigens ook nog een strafschop miste. Eindstand derhalve 2-7, terwijl NEO ook nog een tijd met zijn tienen speelde omdat Ron Spoler licht geblesseerd uitviel terwijl er al drie keer gewisseld was.

Dinsdag gaat NEO om 20.00 uur op bezoek bij zaterdag tweedeklasser Sparta E, waarlijk een tegenstander van formaat. De oude ploeg van Jan Willem van Holland strandde vorig seizoen pas in de nacompetitie om promotie en lijkt er bepaald niet zwakker op te zijn geworden. Een mooie testcase dus. Komende zondag dan de derde poulewedstrijd bij het Goorse GFC dat ook twee overwinningen op het conto heeft staan. Dan zal van Holland ongetwijfeld willen starten met de elf die ook de aftrap van de competitie gestalte moeten gaan geven.

 

Reacties