Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 april 2019

NEO heeft prachtige plannen met complex en clubhuis

Behalve dat het voor Wout Weghorst persoonlijk geweldig is dat hij na NEO een prachtige carrière heeft afgedwongen heeft het ook NEO een erg leuk bedrag aan opleidingskosten opgeleverd.

Het hoofdbestuur heeft ervoor gekozen om die gelden op een paar gebieden in te zetten:

  1. LED-verlichting op het complex (is al gerealiseerd)
  2. Verdere verduurzaming met o.a. zonnepanelen
  3. Verfraaiing van de entree van het complex
  4. Verbouwing van het clubhuis
  5. Verlichting op veld 2

Punt 5 verdient wat verduidelijking. De gemeente Borne zal veld 2 drastisch op de schop gooien. Het zal een metamorfose worden waarbij beide strafschopgebieden “hybride” worden, hetgeen betekent dat er een mengsel van natuur- en kunstgras komt te liggen. In datzelfde proces wordt er rond het veld bekabeling gelegd en worden er lichtmasten geplaatst. NEO zorgt zelf voor de daadwerkelijke verlichting, uiteraard ook LED. Met een extra verlicht veld kunnen er ook wat vaker oefenwedstrijden gespeeld worden.

Het bedrijf Building Design heeft de tekeningen voor het clubhuis gemaakt waarbij aangetekend moet worden dat die van de binnenkant nog een “artist impression” is, kortom een idee hoe het zou kunnen worden. Een werkgroep zal aan de inrichting van het clubhuis nog nadere invulling geven. De rookruimte zal in elk geval verdwijnen waardoor er o.a. plaats komt voor een biljart.

Eén ding is zeker, het NEO-complex en -clubhuis wordt NOG mooier!

 

Reacties