Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 januari 2016

NEO hervat competitie met uitwedstrijd tegen Berghuizen

NEO-Enter was de laatste wedstrijd voor de winterstop en de 4-0 overwinning betekende dat het team met een lekker gevoel de winterstop in kon gaan. Er werd een aantal oefenwedstrijden gespeeld, waarvan alleen de laatste, tegen Emos, een wat mindere wedstrijd opleverde.

Afgelopen weekend gooide het weer roet in het eten, waardoor vrijwel alle competitieduels op natuurgras sneuvelden. Ook in Vasse kon niet gespeeld worden. Komend weekend gaat er zeker gespeeld worden, want eventueel moet Berghuizen uiitwijken naar kunstgras.,

Berghuizen speelde wel en begon de tweede seizoenshelft uitstekend door in Enter met het kleinst mogelijke verschil te winnen: 0-1. Trainer Bert Jan Heupers was met name blij dat zijn team eindelijk weer eens zonder tegengoals van het velde stapte.

In de thuiswedstrijd bleef NEO relatief gemakkelijk aan de goede kant van de score, maar in het verleden behaalde resultaten…..

NEO heeft zich door een mooie serie aan de kop van de ranglijst genesteld, maar is meteen de te kloppen ploeg geworden. Met Oldenzaal en Saasveldia als stugge achtervolgers zal Jan Willem van Holland’s brigade niet veel kunnen laten liggen.

Vorig jaar begon de tweede competitiehelft rampzalig met twee kansloze nederlagen. Zo’n start zou de competitie nu weer spannend te maken maar op ’t Wooldrik zit daar niemand op te wachten.  Kortom, alle hens aan dek om het goede gevoel van december weer op te pikken en volgend weekend met een goede gevoel carnaval te vieren. Aan de Schapendijk wordt om 14.00 afgetrapt en we hopen veel NEO-mensen te zien in Oldenzaal-Zuid

Reacties