Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
25 januari 2018

NEO hervat de competitie bij promovendus Losser

Na de bekerstunt tegen Silvolde kende NEO 1 een onderbreking van ruim een maand, waarin werd getraind, een leuk skitripje ondernomen en twee oefenwedstrijden gespeeld, tegen eersteklassers BWO en Tubantia. De eerste werd fors verloren ondanks een heel goed eerste half uur. Tegen de andere Hengelose club werd nipt met 2-1 verloren. In beide duels ontbraken overigens diverse spelers.

NEO wacht een schone taak om een vervolg te geven aan de mooie derde plek op de ranglijst. In de eerste helft van de competitie resteren nog twee duels, tegen Losser en Saasveldia. Na de enorme dreun tegen Suryoye herpakte NEO zich in het laatste competitieduel van 2017 goed door Eilermark met een degelijke 3-0 nederlaag naar huis te sturen.

Losser kende een moeilijke start van het seizoen, terwijl het team er met een paar spelers van AJC’96 niet slechter op geworden was. Uit de eerste vijf duels werd echter maar een schamel puntje gehaald. Daarna won de KVV er echter drie op rij en dat was mede de reden dat de ploeg nu met dertien punten keurig in de langgerekte middenmoot staat. De ploeg scoort vrij weinig, met de rappe Nick Voogtsgeerd als topscorer, maar krijgt ook niet gek veel goals tegen.

Trainer en ex-prof Niek Loohuis zal Losser na dit seizoen verlaten en er komt een goede bekende voor terug, namelijk Gerard Bos, die op zijn beurt SDC’12 achter zich zal laten.

Laten we hopen op een mooi begin van 2018 en daarvoor zijn drie punten uiterst welkom.

 

Reacties