Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 oktober 2018

NEO is vier leden van verdienste rijker

Afgelopen maandag, 15 oktober, zijn op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze club vier leden extra in het zonnetje gezet.

Allereerst kreeg Martin Knuif de bekende NEO-speld met certificaat en natuurlijk bloemen overhandigd door voorzitter Harrie Besselink.
Om een grote organisatie draaiende te houden zullen er inkomsten noodzakelijk zijn, zowel in de vorm van contributies als in de vorm van overige bronnen.
Met name op het gebied van contributie inning heeft Martin de zaakjes reeds jarenlang perfect voor elkaar. Inlevingsvermogen, begrip, discipline, respect en tact vechten bij hem steeds om voorrang.
Martin werd geprezen om zijn enorme inzet voor NEO.

Daarna was het de beurt aan Wim Westerbeek.
Reeds jaren wordt hij geroemd om zijn uiterst nauwgezette administratie met betrekking tot het Clubhuis.
Elk kopje koffie, elk flesje frisdrank, ja werkelijk alles heeft hij op papier staan.
Wim werd tevens geroemd om zijn uiterst correcte gedrag tijdens de wedstrijden van NEO 1. Mede door zijn enorme inspanning voor onze club op velerlei gebieden kreeg hij eveneens de NEO-speld, het certificaat en de bloemen overhandigd.

Tot slot ging het om een onafscheidelijk duo in onze vereniging.
Mannen, die je vaak tegen komt in de club, zo vaak zelfs dat het je eigenlijk niet meer opvalt dat ze er zijn. Of het nu in de vakantie is of midden in de nacht en of het nu snikheet is of het is beestenweer, je kunt altijd een beroep op ze doen.
Het duo is niet te scheiden. De een vult de ander aan en omgekeerd.
Zij vormen de olie van NEO, ons vangnet in nood. Robert en Martin ter Doest werden eveneens toegevoegd aan de lijst der leden van verdienste.
Ook zij werden verblijd met de zo begeerde speld, certificaat en bloemen.

De uitverkiezing van Martin, Wim, Robert en Martin werd door de vergadering uitbundig ondersteund met een hartelijk applaus.

 

Reacties