Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
24 februari 2016

NEO-jeugd is in beeld bij de KNVB

De afgelopen periode heeft een aantal jeugdleden van NEO zich in de kijker gespeeld bij de KNVB. Waar de één heeft mogen proeven aan een stapje hoger, maakt de ander nog steeds deel uit van een selectie van regionale jeugdleden.

Linda Effting is uitgenodigd voor de wekelijkse training van meisjes onder 15 jaar, waarmee ze dit seizoen ook nog de mogelijkheid heeft om zich in vier heuse wedstrijden te bewijzen.

Loes Veldsink heeft meegedaan aan twee selectietrainingen met de selectie meisjes onder 12/13 jaar Hengelo, maar helaas is ze net niet in de definitieve selectie gekomen.

Chiel Fransen, Cas Blenke en Pepijn ten Donkelaar hebben deelgenomen aan drie instuifactiviteiten voor jongens onder 11. Chiel en Pepijn en zijn uitgenodigd voor nog eens twee activiteiten. Cas heeft helaas te horen gekregen voorlopig niet in aanmerking te komen voor een vervolg.

Scott Leushuis maakt tot slot zelfs deel uit van de voorlopige selectie jongens onder 12 jaar Elite,waarmee inmiddels wedstrijden gespeeld zijn tegen tegen FC Twente en Vitesse onder 12. Later dit voorjaar wordt er nog tegen PEC Zwolle, NEC en de Graafschap gespeeld.

We vinden het natuurlijk erg leuk dat onze leden ook gevolgd worden door de KNVB en eens te meer blijkt: “Je bent in beeld als je bij NEO speelt”

 

Reacties