Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 mei 2017

NEO JG1 en JG2 speelden tegen elkaar, maar er was veel meer!

In een tot de laatste plek bezette NEO Veste werd vandaag de belangrijkste wedstrijd van het jaar gespeeld, JG 1 tegen JG 2. De winnaar uit deze wedstrijd zal zich naar alle waarschijnlijkheid kampioen mogen noemen.

Na een fantastische opkomst werd duidelijk wat de plannen waren van beide teams. Het strijdplan van JG2 was helemaal op ingesteld op het snel forceren van een voorsprong. Direct namen ze het heft in handen, dit resulteerde al vrij snel in twee fantastische goals: 0-2.

Gelijk was dit het teken voor JG1 om ten aanval te trekken, dit was ongekend zo’n snelle achterstand. Met man/vrouw en macht werd de goal opgezocht van JG2. Met de rust waren de rollen dan ook omgekeerd. JG1 scoorde er op los en maakt drie goals in een vrij snel tempo achter elkaar. Ruststand 3-2

En het bleef ook na de rust een geweldige wedstrijd, beide ploegen bleven volop knokken voor een beter resultaat. Dat  JG1 middels een mooie goal 4-2 scoorde betekende nog niet dat de strijd werd opgegeven. JG 2 wist door goede combinatie opnieuw te scoren, 4-3.

NEO JG1 drukte nog één maal een stempel op deze sportieve wedstrijd waarvan we rustig kunnen stellen dat deze van een bijzonder goed niveau was. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter stond er een stand van 5-3 op het scorebord.

Onder luid applaus van de vele toeschouwers verlieten de spelers de arena. Compliment aan alle spelers.

Daarmee was er nog geen einde aan deze mooie dag gekomen. De goede prestaties van alle spelers in de junioren G- competitie van NEO werd beloond met een rondrit in de bus van de Heren van Oranje. Als VIP’s werd er een rondrit gemaakt in deze fantastische bus, met een tussenstop bij De Ster in Oud Borne. We eindigden deze dag bij ‘t Pannekoekenhuis aan de Bornerbroeksestraat. Na een consumptie en een heerlijke pannenkoek keerden allen tevreden huiswaarts.

Een woord van dank aan allen die deze dag mogelijk hebben gemaakt; in het bijzonder De heren van Oranje, De Ster en natuurlijk ’t Pannekoekhuis Borne. Allen waren spontaan bereid mee te werken aan deze fantastische dag.

 

 

 

 

 

Voor meer foto’s bekijk het album. Het grootste deel van de foto’s komt van de hand van Siebe. Hartelijk dank!

Bekijk het fotoalbum

Reacties