Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 december 2018

NEO jo11-1 KAMPIOEN

NEO jo11-1 KAMPIOEN!!!!!

Op deze mooie dinsdagavond stond onze laatste wedstrijd van de najaarscompetitie in de hoofdklasse op het programma en stond het kampioenschap op het spel. Bij een winstpartij zou het kampioenschap binnen zijn en bij verlies of gelijkspel zou een tweede plaats het hoogst haalbare zijn.

Tegenstander De Esch bleek wederom een sterke tegenstander die ook verzorgd wilde voetballen en erbovenop zaten.  De wedstrijd ging gelijk op en gaandeweg kwamen wij beter in ons spel. De verdediging stond als een huis en onze keeper stond een dijk van een wedstrijd te keepen. Met verzorgd voetbal wisten we onze voorwaartsen steeds beter te bereiken en met paar goede goals wisten we uit te lopen naar 6-2. De overwinning en het kampioenschap waren na het laatste fluitsignaal dan ook een feit. De champagneflessen werden met enige moeite ontkurkt en het CAMPIONE CAMPIONE klonk luid over het sportpark. Na veel geschreeuw en gezang onder de douche werden we onthaald door het bestuur in de kantine en getrakteerd op chips en frisdrank. Hiervoor nog dank aan het bestuur.

Met 10 winstpartijen en 1 verliespartij en een doelsaldo van 91 voor en 21 tegen hebben de jongens het heel goed gedaan. Chapeau!!!

Natuurlijk is winnen belangrijk in het voetbal en dat is ook iets dat wij ze altijd meegeven. Want je moet een hekel hebben aan verliezen.

Maar er zijn meer dingen die belangrijk zijn. En die capaciteiten hebben deze jongens allemaal in huis. Plezier hebben, beter willen worden en voor elkaar door het vuur gaan. Niemand laat elkaar in de steek en de jongens helpen elkaar telkens voort.

Proficiat

Luc, Constantin, Jort, Tijn, Jan, Quinten, Job, Tijn, Carsten en Rinse

Wat een mooi seizoen en op naar volgend jaar

Marijn en Bart

Reacties