Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
10 april 2017

NEO JO11-10 en het "vergeten kampioenschap"

Eind november besteedden we in het bericht hieronder aandacht aan een groot aantal teams dat kans had op het kampioenschap. Een negental teams lukte dat ook daadwerkelijk.

Spannende weken voor meerdere NEO-jeugdteams

Een van de teams dat in dat bericht was NEO JO11-10 en laten we dat team nou compleet vergeten zijn in het kampioenenoverzicht. Een misser van jewelste.

Toen de redactie op zoek was naar een mooie foto voor de nieuwe editie van NEO Inside bemerkten we de fout en zoiets moet natuurlijk worden rechtgezet.

NEO JO11-10 behaalde het kampioenschap op 10 december door met 4-1 van Oranje Nassau JO11-12 te winnen. Een overtuigende zege en het team speelt daarom nu een klasse hoger.

En wat blijkt…..ook daar zijn ze nog steeds zonder puntverlies! Alleen Wilhelminaschool JO11-5 kan hetzelfde zeggen. Op 13 mei spelen beide teams op ’t Wooldrik tegen elkaar en dat kan zomaar beslissend zijn voor een hernieuwd kampioenschap.

Komende week speelt het team van leiders Luc Lokotte en Jaimy Borgman en trainers Niek Assink en Olaf Leushuis maar liefst twee keer. Op donderdag 13 april thuis tegen Oranje Nassau JO11-11 en twee dagen later bij Suryoye-Mediterraneo JO11-3.

Op de hoofdfoto een stralend team dat bestaat uit Daan Pot, Daan Immerman, Guus Lokotte, Lars Borgman, Ebbe Breukers, Jurre te Lintelo, Mik Erents, Thijs Pot en Quinten van der Gracht.

 

 

 

 

 

Voor meer foto’s bekijk het album.

Bekijk het fotoalbum

 

Reacties