Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 december 2016

NEO JO15-6 pakt in het allesbeslissende duel het kampioenschap!

Beter kon het niet! DE kampioenswedstrijd op de laatste speeldag. Stand voor NEO en Rigtersbleek: 9 gespeeld 27 punten. Beide teams nog niet verloren, Rigtersbleek een beter doelsaldo. Er moest dus uit gewonnen worden. Rigtersbleek had het hoofdveld geregeld, de platte kar en het vuurwerk al voorbereid. Een volle tribune, een mooie ambiance.

De wedstrijd begon…. zij hadden dit seizoen nog niet een keer achtergestaan. Een klein beetje tegen de verhouding in, de opening was meer voor Rigtersbleek, scoorde NEO de 0-1 bij een uitbraak. Een mooie eerste tik dus! Zij maakten gelijk en met perioden van overwicht van beide kanten, werd dit uiteindelijk toch de ruststand.

NEO kwam het best uit de kleedkamer want binnen zeven minuten werd met twee doelpunten orde op zaken gesteld: 1-3!  Rigtersbleek wist de spanning terug te brengen met de 2-3 en het werd een felle strijd. De enige speler die bij NEO dit seizoen nog niet had gescoord, maakte echter het vierde en laatste doelpunt van dit seizoen en dus de 2-4 voor NEO JO 15-6!  Zo’n scenario kun je alleen maar op papier bedenken. De wedstrijd was nog niet afgelopen want Rigtersbleek wist de 3-4 nog te scoren.  Er volgden nog bijzonder spannende momenten en aan de kant hielden de moeders het bijna niet meer, tot aan het verlossende fluitsignaal.

NEO JO 15-6 is KAMPIOEN. 10 gespeeld 30 punten!

Het team bestaat uit:

Joep ten Dam, Marijn van der Gracht, Niek Nijenhuis, Jorn Mulders,Tim de Boer, Emiel Boers, Brian Olthof, Jaimey Verheij, Sepp Sloot, Stan Erents, Joost Schipper, Thomas Ribberink, Luca Stam, Joost Scherfke, Rick Rouweler

Begeleiding:

Ronnie Olthof, Hans Mulders, Erwin Rouweler, Olaf Boers en Jan Ribberink

Reacties