Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 december 2017

NEO JO17-1 genomineerd als jeugdsportploeg van Borne

NEO JO17-1 promoveerde afgelopen seizoen naar de vierde divisie. Nadat dat het jaar ervoor mislukte door in de nacompetitie van Urk te verliezen was het team van staf Javier Castilla, Mark List, Lotte de Jong en Sam van de Vegte dit keer wel succesvol in de nacompetitie.

Deze prestatie is de reden dat NEO JO171- is genomineerd als jeugdsportploeg van het jaar, samen met Borne JO13-1, Apollo meisjes 11-12 jaar en het C1-team van Borhave. Voorwaar sterke concurrentie.

NEO JO17-1 kende een bijzonder seizoen. Door een inzinking lopende het seizoen kon het team geen rol meer spelen in de strijd om het kampioenschap dat uiteindelijk in de wacht werd gesleept door Heino, gevolgd door TVC’28. NEO werd derde.

Onder leiding van trainer Javier Castilla werkte JO17-1 vier keer per week keihard aan het ultieme doel, promotie naar de vierde divisie. Elkaar scherp houden en beter maken. De laatste fase van de competitie was ijzersterk en NEO ging goed voorbereid het toetje van de nacompetitie in waarin Alcides de eerste tegenstander was. De Drenten werden met twee keer 3-0 van de mat gespeeld en ook de volgende Drentse club, vv Emmen, bleek kansloos: 5-0 en 7-1. De finale was bereikt.

Na veel kunstgrasvelden opgemeten te hebben viel de keuze uiteindelijk op spelen bij SVZW in Wierden. De tegenstander op 10 juni was PH, maar ook daar maakte NEO korte metten mee, het werd 4-0, waarmee promotie was bewerkstelligd.

Mission accomplished en hoe!

Hoe de verkiezing ook af gaat lopen, NEO JO17-1 heeft een topseizoen gehad!

 

Reacties