Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
08 maart 2019

NEO JO17-1 slaat gat door met 2-1 te winnen van achtervolger Hulzense Boys

Ze hadden zich er lang op kunnen voorbereiden, de ploeg van coaches Marco Leferink en Max Brunninkhuis, maar afgelopen woensdag was het dan zover,  de absolute topper in de hoofdklasse tussen NEO en Hulzense Boys JO17-1.

Kijkend naar de eerste wedstrijd tussen de twee ploegen lag het niet voor de hand dat dit de nummers 1 en 2 van dit moment zijn. NEO had de wedstrijd in Hulzen immers met 9-1 gewonnen! Het krachtsverschil was woensdag lang niet zo groot. Wat heet, in een redelijk gelijk opgaande eerste helft namen de gasten zo’n 5 minuten voor de thee een 1-0 voorsprong.

Na de pauze werd NEO sterker en na al eens de lat te hebben geraakt maakte Mike Engelsman op fraaie wijze de 1-1. NEO bleef sterker en nadat een goal van Hulzense Boys wegens buitenspel werd afgekeurd, scoorde Lucas Altunc vlak voor tijd de verdiende 2-1. NEO euforisch, Hulzense Boys met een deceptie achterlatend.

Met nog elf wedstrijden te spelen heeft NEO JO17-1 nu  een marge van zeven punten opgebouwd. Natuurlijk zijn er nog veel duels te spelen, maar de zege van woensdag geeft veel vertrouwen voor het restant van het seizoen.

De foto’s zijn gemaakt door Jaap Engelsman.

Reacties