Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
26 mei 2019

NEO JO19-1 bekroont een ijzersterke tweede seizoenshelft met de titel

Sinds een aantal jaren is de opzet van de competities in de eerste klasses enigszins gewijzigd. Na een halve competitie worden de sterkste teams ingedeeld in een promotiepoule waarvan de eerste twee teams de stap hogerop mogen maken.

Nadat NEO JO19-1 de stap vorig jaar net niet kon maken, lukte dat dit seizoen wel. Nadat twee weken geleden promotie al werd bewerkstelligd was de competitieleider zo vriendelijk geweest het duel tussen de nummers 1 en 2 op de laatste speeldag in te plannen. Kortom, NEO tegen de sterke koploper ATC ’65 JO19-2.

NEO had alleen het uitduel bij DSVD verloren (in Deurningen verliezen wel meer teams…..) en ATC had alleen punten gemorst bij de Witkampers in Laren.

Na een mooie peptalk van voorzitter Harrie Besselink en een lekker lunche geregeld door Il Tartufo, werd er iets over half vier afgetrapt in de prachtige NEO-jubileumshirts, alles vooraf gegaan door een gave sfeeractie.

Het werd een meer spannende dan goede wedstrijd waarin NEO met rust met 1-0 leidde door een goal van Marnix Hesselink na goed voorbereidend werk van Sean Niemeijer.

In het tweede bedrijf was ATC vaak de bovenliggende partij, kreeg ook de nodige kansen, maar NEO was in de counter ook meerdere keren gevaarlijk. Na een minutenlange blessuretijd klonk het laatste fluitsignaal en kon de titel terecht luid bejubeld worden, de kroon op een mooi voorjaar!

Het was nog lange tijd gezellig na afloop…..

 

Reacties