Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
24 oktober 2016

NEO-keepers bedanken sponsoren na geslaagde keepersdag

De 12e editie van de traditionele NEO Keepersdag was wederom zeer succesvol.
Ondanks het feit dat er op een grotere deelname was gerekend, viel de grote hoeveelheid NEO-keepers en -keepsters positief op.

Ruim 50 enthousiaste jeugdkeepers en -keepsters werden onder uitstekende weersomstandigheden en op een echt grasveld de fijne kneepjes van het keepersvak bijgebracht door trainers van het Keeperscollectief Twente. Omdat de groepjes klein gehouden konden worden was de individuele aandacht optimaal. De jeugdkeepers genoten hier zichtbaar van en er viel de hele dag dan ook geen onvertogen woord.

Na een uitstekend verzorgde lunch konden de deelnemers op de tribune kijken hoe getraind wordt bij een betaald voetbalorganisatie. Eddie Pasveer (oud keeperstrainer FC Twente en Heracles) nam onze eigen bij NEO opgeleide Mark Spenkelink (nu keeper bij Go Ahead Eagles) onder handen.

Daarna werd het middagprogramma gevuld met een circuit waar in spelvormen voor de punten werd gestreden. Het plezier spatte er van af. Tot slot kreeg iedere deelnemer in de kantine een certificaat van deelname uitgereikt en kreeg de meest opvallende keeper een beker uitgereikt. Enzo Lub viel deze eer te beurt.

De organisatie kon na afloop tevreden terugkijken op een fantastische dag.

Zo’n dag is echter niet mogelijk zonder veel vrijwilligers en sponsoren. Daarom willen we nogmaals de vrijwilligers (kantinemedewerkers, beheer, begeleidende jeugdspelers, EHBO, Han Wijman, Robert ter Doest) hartelijk danken.
En natuurlijk willen we ook onze sponsoren NEO Promoting, Notaris Scherfke en Eurosport bedanken. Zonder hun steun was deze activiteit niet mogelijk geweest.

Namens de werkgroep,

Jos Kok

Op diverse plekken werd aandacht besteed aan de keepersdag. Hier zijn de links naar die sites.

Keeperscollectief Twente:

http://iturl.nl/snE3PCA

Borne Boeit:

http://iturl.nl/sn4JWNP

Tubantia

http://iturl.nl/sn-X4Ev

 

Response code is 404

Reacties