Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 mei 2017

NEO laat Victoria '28 eenvoudig een ronde nacompetitie ontlopen

Zoals al in de voorbeschouwing te lezen viel was de laatste wedstrijd van dit seizoen voor NEO niet belangrijk meer. Voor Victoria daarentegen wel.

NEO miste Pascal van Berkum en voor drie spelers was het een zware klus na een bruiloft de dag ervoor. Beide ploegen begonnen in een moordend laag tempo aan de wedstrijd en het was best verrassend dat NEO toch vlot op 2-0 kwam. Beide goals kwamen van Tim Bijker. Bij de eerste was zijn schot dan wel hard, maar doelman Jonkers bokste de bal eigenlijk zelf in het doel. Aan de tweede ging een mooie actie van Job Ravelli vooraf. Vanaf de achterlijn zette hij de bal voor en Tim was net eerder bij de bal dan Jonkers: 2-0 (zie hoofdfoto)

Victoria herpakte zich want binnen de minuut werd het 2-1. Andy Sterken bediende Wout Bakker die simpel kon scoren. De 2-2 viel niet zo hele veel later. Een aanval over de rechterkant werd bij de eerste bal ingetikt door Jeroen Germeraad.

Martijn Jacobs onderscheidde zich nog een paar keer anders was NEO al veel eerder op achterstand gekomen dan in het laatste balcontact van de eerste helft. Andy Sterken kon simpel naar binnen kappen en Martijn verschalken: 2-3 bij rust.

De tweede helft ging in hetzelfde gezapige tempo verder en we laten het bij het vermelden van de vierde goal van de gasten. Alweer Andy Sterken kon scoren nadat hij het veld vrij over kon steken: 2-4

Voor NEO was de competitie vorige week al afgelopen en het enige jammere was dat door deze nederlaag de tweede plek aan Suryoye moest worden gelaten. Dat doet niets af aan de voortreffelijke indruk die het keurkorps van van Holland heeft achtergelaten. NEO liet zien dat het tot

Voor Job Ravelli was het (voorlopig?) zijn laatste wedstrijd voor NEO. We zullen hem gaan missen. Dat geldt ook voor Martin Timmerman die jaren heeft gefungeerd als assistent-scheidsrechter bij NEO 1. Dank aan allebei voor hun inzet voor de club.

Dan aan alle trouwe supporters en hopelijk tot volgend seizoen.

 

 

 

 

 

Voor meer foto’s bekijk het album

Bekijk het fotoalbum

Reacties