Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 mei 2018

NEO luidt jubileumjaar in met naspelen van oprichtingsvergadering

Op 11 mei 1919 nam een drietal rooms-katholieke jongeren het initiatief om de voetbalvereniging “Borne Vooruit” op te richten, in 1923 gewijzigd in r.k.s.v. NEO. Niemand had toen kunnen bevroeden dat er 100 jaar later een bloeiende vereniging zou staan met 1500 leden, waar iedereen van 4 tot 65+ geniet van de voetbalsport.

We gaan op vrijdagavond 11 mei a.s. terug in de tijd en herbeleven samen het historische moment van de oprichting. Het jubileumshirt wordt gepresenteerd, we toasten op het jubileumjaar met een speciaal hiervoor gebrouwen bier, de “NEO Centennial” en maken er een gezellige avond van.

De toegang is voor alle NEO-leden (18+), hun partners en genodigden. De aanvang is om 19.30 uur. Kom op tijd!

Terug in de tijd betekent natuurlijk dat we verwachten dat iedereen zich zoveel mogelijk in historische kleding steekt. Zorg in ieder geval voor een platte pet of hoed op het hoofd. Iedereen in historische kleding maakt onderdeel uit van de remake van de historische eerste elftalfoto.

I.v.m. de catering verzoeken we iedereen vriendelijk zich vooraf aan te melden via de website via

https://www.rksvneo.nl/oprichting

Hier vindt u ook inspiratie voor de historische kleding. Geen computer? Aanmelden kan ook bij A. Jonathans via 0643887688.

Reacties