Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
01 oktober 2015

NEO ontvangt koploper Oldenzaal, voorwedstrijd F6

Na de verdiende last minute-overwinning in Rossum van afgelopen zondag is NEO geklommen naar de vierde plek op de ranglijst van 4A, een klasse, waar dit seizoen weer veel mogelijk lijkt. Zoals uit het verslag te lezen was dwong NEO de zege in de slotfase af door bikkelhard te werken, als team de strijd aan te gaan en daardoor een nagenoeg zekere nederlaag af te wenden. Uiteraard mag je ook constateren dat het eigenlijk te gek voor woorden was dat dat pas in de absolute slotfase gebeurde, omdat NEO legio kansen liet liggen.

Zondag komt koploper Oldenzaal op visite. De ploeg van Clemens Zwijnenberg heeft al tien punten verzameld en alleen tegen Saasveldia gelijk gespeeld. Vorig jaar leek VVO lang om de prijzen mee te doen, maar in het voorjaar werd er zes keer achter elkaar niet gewonnen, waardoor een nacompetitieplek net aan hun neus voorbij ging. Net als bij NEO dus…

De Oldenzalers hebben een tamelijk geroutineerde ploeg met een aantal hele slimme spelers die het verschil kunnen maken en ook voormalig NEO-speler Rob te Nijenhuis maakt deel uit van de selectie. Vorig jaar won NEO thuis met 3-2, maar dat was niet helemaal verdiend. De uitwedstrijd, meteen na de winterstop ging vrij kansloos met 2-0 verloren.

Een overwinning brengt het team van Jan Willem van Holland op gelijke hoogte en dat zou na de matige competitiestart een aardige boost voor het team op kunnen leveren.

Het zou leuk zijn als veel mensen deze op voorhand interessante wedstrijd komen bekijken. De aanvang op ‘t Wooldrik is uiteraard weer om 14.00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd speelt NEO F6 tegen Oldenzaal F1. Dat duel begint om 12.30

NEO 2 was afgelopen weekend vrij en mag nu de gang naar Rossum maken. De ploeg van Ben van Rijn is tot dusver nog zonder puntverlies.

Reacties