Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 april 2015

NEO ontvangt SV Almelo op tweede paasdag

Na de, al dan niet verplichte eieren, is het voor NEO 1 op paasmaandag weer matchday. SV Almelo is te gast op ’t Wooldrik. De blauwwitten zijn vrijwel uitgespeeld dit seizoen. Naar boven kijken heeft geen zin en de ploeg staat 8 punten voor op een nacompetitieplek, zodat ook die kans tamelijk klein is, hoewel met name Fleringen en Vasse nog wel eens wat punten pakken.

Zoals vorige week al opgemerkt is het voor NEO zaak de competitie waardig uit te spelen. Er zijn nog wat theoretische kansen op meer, maar dan ben je héél afhankelijk van andere clubs en dien je zelf de resterende 5 potjes gewoon te winnen. Niets is onmogelijk, maar realisme moet voorop staan.

In Almelo werd er door NEO indertijd de eerste overwinning van het seizoen behaald. Een rare wedstrijd, want nadat NEO met 1-0 voorkwam kreeg Almelo een strafschop (1-1) en moest NEO met 10 man verder. Toch werd er op karakter met 3-1 gewonnen. en dat was voorwaar een goede prestatie.

Het zou mooi zijn als er ook komende maandag weer drie punten aan het totaal kunnen worden toegevoegd. Er wordt uiteraard weer om 14.00 begonnen en u bent van harte welkom.

Reacties