Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
27 augustus 2016

NEO ook maatje te groot voor Bentelo en bekert dus door

Warme omstandigheden ook in Bentelo op de vrijdagavond terwijl uw vaste verslaggever meeproefde op de Melbuul’n dagen. Gelukkig was er direct contact met een vaste supporter en konden de tussenstanden meteen de twitter-ether worden ingeslingerd.

En dat twitteren was bijna niet bij te benen, want ook nu kon NEO een ruime overwinning op het conto bijschrijven: 1-7.

Voor de pauze scoorden Max en Jochem waarna de gastheren tegen scoorden en aldus de 1-2 ruststand op het scorebord brachten.

Volgens de Bentelo-twitteraar werd de thuisclub na de rust zoek gespeeld en gezien het feit dat Max, Job (2x), Robin en Tim wisten te scoren zou dat best eens kunnen kloppen.

De poulefase van de beker is overleefd en dat is de enige conclusie die getrokken mag worden. Op de eerste helft in Almelo na was de tegenstand veel te mager om te spreken van serieuze krachtmetingen. Gelukkig zijn Jan Willem van Holland en zijn team zich daar terdege van bewust.

Volgende week wacht WVV’34 als eerste tegenstander in de competitie en de mannen van trainer Joost DuGardijn (gisteren aandachtig toeschouwer) zullen veel meer tegenstand aan de dag gaan leggen dan tot nu toe het geval was.

In de loop van volgende week een voorbeschouwing op die wedstrijd.

NEO 2 speelde gelijk bij Luctor 2, 1-1, en speelt morgenvroeg om 11.00 uur de laatste wedstrijd bij Rood Zwart 2. Poulewinst zit er niet meer in, maar een goede generale voor de competitie wel!

Reacties