Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
02 augustus 2015

NEO opent oefencampagne heel verdienstelijk tegen Rigtersbleek

Op het prachtig gerenoveerde complex van Rigtersbleek heeft de NEO de pittige ouverture van de oefenperiode prima doorstaan. Tegen de ambitieuze hoofdklasser werd dan wel met 2-1 verloren, maar NEO speelde een prima wedstrijd, die verdeeld was in drie periodes van een half uur. Beide coaches wisselden vaak om zodoende zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien.

Bij de NEO-groep zaten een aantal nieuwe gezichten met Jochem Stam, Martijn Jacobs, Tom Abbink, Sam van de Vegte en Jason Kimmels.

Na de geweldige 0-1 van Max Brunninkhuis scoorde de Bleek kort daarna de gelijkmaker na een foutieve terugspeelbal en datzelfde gebeurde ook nog eens vlak voor tijd, zodat de gastheren de treffers eigenlijk een beetje in de schoot geworpen kregen. Rigtersbleek heeft heel, heel veel ervaring in de ploeg, maar speelde in een vrij laag tempo zodat een goed combinerend NEO heel vaak de vrije man vond en nog een paar mooie kansen op meerdere treffers kreeg.

Al met al een bemoedigende start van het seizoen 15-16. Het zijn “slechts” oefenwedstrijden, maar het vertoonde spel geeft vertrouwen.

De komende week wordt er alleen getraind en op dinsdag 11 augustus speelt NEO thuis tegen Victoria ’28.

 

Reacties