Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
16 mei 2015

NEO organiseert weer diverse toptoernooien!

Nu de competitie nagenoeg is beëindigd  gaan veel NEO-teams deelnemen aan toernooien. Deels bij andere verenigingen, maar NEO organiseert, net als vorig jaar, zelf ook maar liefst zeven toernooien, waarvan eentje overigens pas aan het begin van het nieuwe seizoen, de Richard Bertelink Memorial en bestemd voor NEO 1.

Op zaterdag 30 mei wordt er afgetrapt met het jaarlijkse E- en F-toernooi. Al jaren een drukbezocht evenement. Een week later, op zaterdag 6 juni, komen de allerjongste spelers in actie tijdens het 4×4 toernooi. Informatie over de drie genoemde toernooien, inclusief het deelnemersveld, vindt u hier:

https://www.rksvneo.nl/neo-e-f-4×4-pupillentoernooi/

4x4 toernooi

De dag na het 4×4 toernooi is het ook goed toeven bij NEO. Op zondag 7 juni wordt namelijk het gecombineerde Henny Hemink C1/D1-toernooi gehouden. Zes sterke clubs komen met hun C1 én D1 naar NEO om in een combinatieklassement uit te maken wie “overall” de sterkste teams heeft. Het deelnemersveld en de contactgegevens zijn hier te vinden:

https://www.rksvneo.nl/henny-hemink-c1d1-toernooi/

Weer een week later, op zaterdag 13 juni, is ’t Wooldrik het scenario voor het geweldige Internationale Top E 9×9 toernooi. Een groot en sterk deelnemersveld. De volgende link leidt u naar het deelnemersveld en de benodigde informatie:

https://www.rksvneo.nl/internationaal-top-e-9×9-toernooi/

NEO 9x9 toernooi

Aan het begin van het seizoen 2015-2016 wordt de derde editie van de Richard Bertelink Memorial gespeeld. Op veler verzoek één weekend later in de voorbereiding en dit jaar op 14 en 16 augustus. In het deelnemersveld zijn noodgedwongen een paar wijzigingen aangebracht, maar de acht teams die acte de presence zullen gaan geven staan garant voor een goede voorbereiding op het seizoen.

https://www.rksvneo.nl/richard-bertelink-memorial/

Voor alle toernooien geldt dat de programmaboekjes ruim op tijd beschikbaar zullen zijn; hetzij opgestuurd, hetzij in pdf-formaat via de site te bekijken. Ook op de toernooidagen zelf zullen er uiteraard programma’s te verkrijgen zijn.

Natuurlijk organiseert NEO ook nog het onderlinge 7×7 toernooi dat na afloop van het 4×4 toernooi, op zaterdag 6 juni wordt gehouden. Alle senioren (spelend of niet) en A- en B-junioren kunnen hieraan meedoen. Altijd beregezellig en druk bezocht. Voeg je bij het grote aantal teams dat zich al opgegeven heeft:

https://www.rksvneo.nl/7-tegen-7-toernooi-geef-je-nu-op/

Banner-7x7

 

 

 

 

 

Reacties