Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 september 2017

NEO rondt voorbereiding richting Reutum af met bekerwinst bij GFC: 3-4

 

De “warming up” van NEO 1 naar de eerste competitiewedstrijd bij Reutum zit erop. Gelukkig had NEO een paar leuke oefentegenstanders, want op GFC na waren de bekerwedstrijden niet tot de verbeelding sprekend. Lochuizen en Bornebroek konden nauwelijks enige tegenstand leveren.

Afgelopen dinsdag speelde NEO bij Sparta Enschede en wat de brigade van van Holland daar, met name in de eerste helft, liet zien was een genot om maar te kijken. Snel en agressief spel en alleen daarmee kan het team dit seizoen succes boeken.

Dat werd vanmiddag in Goor meteen bewaarheid. NEO speelde ongeveer op 70% van dinsdag en met name achterin werd het de GFC-aanvallers soms wel erg makkelijk gemaakt. NEO was voetballend veel beter, maar na de vroege goal van Ron Spoler kregen de gastheren meerdere kansen voordat het via Tieman zeer terecht 1-1 werd uit een afgeslagen hoekschop.

NEO herpakte zich en kwam vlak voor en na rust op 1-3 via prima goals van Ron Spoler en Jochem Stam die een voorzet van Pascal van Berkum keurig binnenkopte.
GFC gaf niet op en kwam via een mooie vrije trap op 2-3, waarna Pascal, na een door de keeper half gekeerd schot van Mauro Lohuis, de 2-4 scoorde. Het slotakkoord was voor de thuisclub die een lange combinatie, ongehinderd door de NEO-defensie, doeltreffend af kon sluiten. 3-4 derhalve en daarmee is NEO door de poulefase gekomen.

Te vermelden waard is nog dat Rick ten Tusscher (zie foto) en Stijn Hondeveld in de basis begonnen en in de tweede helft ook Stijn Baars, Bob van Essen en Jesse Keur hun opwachting maakten. Alle vijf kweten zich prima van hun taak.
Komende zondag is Reutum andere koek en daarover kunt u in de loop van de week een voorbeschouwing op deze site lezen.


 

 

 

 

Voor meer foto’s bekijk het album. Kan ook via het tabblad foto’s op de homepage

Bekijk het fotoalbum

Reacties