Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
19 december 2017

NEO sluit 2017 af met leuk bekerduel tegen Spcl. Silvolde

De competitie kent voor NEO ruim een maand pauze, maar NEO mag toch nog een keer in actie komen dit jaar. Omdat de ploeg van van Holland de tweede knock-out-fase overleefde door van de reserves van HSC’21 te winnen staat NEO komende donderdag in een tussenronde tegenover het sterke Spcl. Silvolde.

Het andere zwart-wit uit de Achterhoek is sinds de eeuwwisseling aan een gestage opmars bezig die geleid heeft tot een plek in de zondaghoofdklasse waar het team op een fraaie vierde plek staat met maar drie verliespunten minder dan koploper SJC. Silvolde wordt voor het tweede seizoen van oefenstof voorzien door Dennis van Beukering die voorheen ook trainer was van roemruchte clubs als AFC Arnhem en FC Presikhaaf.

Als hoofdklasser ontkom je er bijna niet aan je selectie te versterken en dat gebeurt in Silvolde ook regelmatig. Diverse getalenteerde spelers uit de regio hebben onderdak gevonden bij de club en op die manier lijkt de club een blijvertje in de hoofdklasse.

NEO sloot zondag de competitie af met een 3-0 zege op Eilermark, dat als team een povere indruk maakte. Silvolde, dat in de vorige ronde makkelijk van Eibergen won, zal van een beduidend ander kaliber zijn. Normaliter lijken de krachtsverhoudingen helder, maar wie weet kan NEO goed partij bieden en wordt het “een echte wedstrijd’.

Wat de uitkomst ook moge worden, na afloop zal er bij NEO geloot worden voor de volgende ronde en wie weet komt er toch nog een Bornse delegatie in de vierde ronde.

 

Reacties