Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
08 mei 2015

NEO sluit seizoen af bij Saasveldia

Waar NEO 2 zich op kan gaan maken voor de nacompetitie (op 23 en 25 mei tegen de winnaar van Stevo 3 en Eibergen 3) is het seizoen voor NEO 1 na zondag verleden tijd en kan er vooruit gekeken worden.

NEO gaat op bezoek bij noaber Saasveldia. In de thuiswedstrijd was NEO een groot gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij, kwam ook met 2-0 voor, maar moest, mede door een rode kaart voor Bjorn Tijhuis, toch toestaan dat de gasten met een punt huiswaarts keerden: 2-2

Saasveldia kende een seizoen dat parallellen heeft met dat van NEO. Erg wisselvallig. Toen het team echter kort geleden overtuigend van Enter won zat er zelfs nog nacompetitie in. Na nederlagen tegen de Tukkers en Vasse is dat echter onmogelijk geworden.

NEO staat drie punten voor, maar Saasveldia zou bij een overwinning, op basis van het doelsaldo, een plekje hoger kunnen eindigen. NEO kan daarentegen nog vijfde kunnen worden door zelf te winnen en Borne punten te zien morsen. Maar hoe dan ook, het is allemaal gereken in de marge, want of je nou vijfde, zesde of zevende gaat worden, het is lood om oud ijzer.

Voor de NEO-supporters zou het wel leuk zijn als er iets meer passie aan de dag wordt gelegd als tegen Sportlust afgelopen zondag. Dat verdienen ze wel en laat het team ook met een beter gevoel de competitie beëindigen.

 

Reacties