Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
25 augustus 2015

NEO speelt 2e bekerwedstrijd gelijk tegen Barbaros

NEO wist in de 2e bekerwedstrijd een 2-0 voorsprong tegen Barbaros niet vast te houden. In de slotfase scoorden de bezoekers twee keer, beide na vermeende buitenspelgevallen, en kwamen op basis van de gecreëerde kansen volledig terecht langszij: 2-2.

Jan Willem van Holland was kort maar krachtig in zijn commentaar: “Onze minste wedstrijd in de voorbereiding tot nu toe”. NEO was inderdaad enorm slordig in balbezit en leverde de ballen soms op wel hele simpele manier in. De 1-0 voorsprong bij rust was dan ook geflatteerd want de Turkse gasten misten drie opgelegde identieke kansen. De goal die NEO maakte was wel erg fraai trouwens. Na een mooie aanval legde Bas Smits de bal panklaar op het hoofd van Job Ravelli: 1-0. In de 2e helft begonnen de gasten sterk, maar daar kwamen opmerkelijk genoeg bijna geen kansen uit voort. Toen NEO 2-0 maakte leek de strijd gestreden. Job had een mooie vrije trap in huis (zie foto) en in de rebound scoorde Kees. Na wat mutaties in beide teams kwam Barbaros steeds vaker in de buurt van de goal van Bob Peterman. Twee “randje buitenspel”-gevallen leverden twee goals op, waarvan de laatste diep in wel heel ruim bemeten blessuretijd. NEO klaagde dan wel over het negeren van de vlagsignalen, maar moet in eerst instantie kijken wat er in het eigen team niet goed ging. Als dat geconstateerd wordt, dan kon dit wel eens een heel leerzame avond geweest zijn.

Dinsdag 1 september speelt NEO de laatste bekerwedstrijd, uit bij SV Delden. Het doelsaldo zou wel eens uit kunnen gaan maken wie verder gaat in de beker. In Delden wordt om 20.00 afgetrapt.


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


 

Reacties