Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 oktober 2018

NEO speelt op ZATERDAGAVOND bij promovendus LSV in Lonneker

Na de ruime overwinning op Reutum gaat NEO op zaterdagavond proberen de stijgende lijn te behouden bij het gepromoveerde LSV. De ploeg uit Lonneker promoveerde vorig jaar via de nacompetitie naar de derde klasse, een unieke prestatie want daarin kwam LSV nog nooit uit. Halverwege de jaren 80 speelde LSV gedurende een paar jaar in de vierde klasse, maar daarna veelal in de vijfde met af en toe zelfs een uitstapje naar de zesde.

De ploeg van de nieuwe trainer Remco van der Weide, via de Tukkers en Victoria een oude bekende, heeft inmiddels vier punten verzameld, mede doordat afgelopen zondag Victoria in de slotfase werd verslagen. Bijzonder feit is dat in dat duel pas de eerste twee goals van deze competitie gemaakt werden.

Net als bij NEO veranderde er niet zo heel veel aan de selectie van LSV. Opvallend was misschien wel de komst van Jasper Olde Hendrikman, die overkwam van het gedegradeerde Berghuizen. Zeker een aanwinst voor het team.

NEO speelde bij vlagen erg sterk tegen Reutum. Ook met tien man was de ploeg te sterk voor de gasten. Helaas was de rode kaart voor Mauro Lohuis een zuur randje aan de overwinning tegen Reutum, zeker omdat de kaart erg onterecht was. De dynamische Bornerbroeker zal helaas twee wedstrijden toe moeten kijken.

Wil NEO de ambitie om bovenin mee te spelen waarmaken dan zal er in Lonneker gewonnen moeten worden. Maar als geen ander weten de mannen van van Holland dat niets voorspelbaar is in 3A en elke tegenstander zal met een goede wedstrijdinstelling benaderd moeten worden.

We hopen dat ook op zaterdag veel mensen de weg vinden naar sportpark aan de Spölminkkamp in Lonneker. Tot dan!

Reacties