Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 maart 2022

NEO speelt opnieuw een uitwedstrijd, nu bij SDC´12

De derde wedstrijd in een week komt eraan. Na Achilles’12 en Lemelerveld worden zondag in Denekamp de degens gekruist met SDC’12, de ploeg van de ervaren trainer Philip Agteres.

De Denekampers zitten in een lastige fase, want na twee nederlagen met 4-0 (Grol en BWO) werd vorige week in een hectisch potje ook nog met 3-2 verloren van hekkensluiter Vogido. De Denekampers waren op zijn zachtst gezegd niet erg te spreken over de arbiter van dienst, hetgeen uiteindelijk nog leidde tot twee rode kaarten, waarvan eentje voor de assistent-trainer. Na afloop gaf Agteres aan dat hij bij SDC’12 een team heeft waarmee hij in de middenmoot gaan eindigen, een conclusie die terecht lijkt.

SDC’12 pakte in het begin van het seizoen een paar knappe zeges op ploegen als Bon Boys, Suryoye en Schalkhaar, hetgeen aangeeft waartoe de ploeg in staat is. De  laatste overwinning was thuis tegen Wijhe’92, dat in november met 3-1 werd verslagen.

NEO is nog steeds ongeslagen en heeft sinds gisterenavond de koppositie weer in handen met een nipte voorsprong op een aantal naaste belagers. Die eerste plek schept verplichtingen bij jezelf, maar ook een uitdaging bij de tegenstanders, want de lijstaanvoerder is altijd “de te kloppen ploeg”.

Gisteren ontbraken bij NEO twee basisspelers, maar het was niet te merken aan het vertoonde spel. Ook de mensen die in de tweede helft invielen kunnen moeiteloos mee en wetende dat er nog 14 duels resteren is dat een fijne gedachte. Je selectie kan in zo’n lang en slopend seizoen nooit breed genoeg zijn.

Coen ten Tusscher zal na zijn hamstringblessure zondag zeker ontbreken, maar hopelijk is de rest ongeschonden uit de strijd in Lemelerveld gekomen.

We hopen, zoals te doen gebruikelijk, weer veel NEO-fans te mogen verwelkomen in Denekamp.

De ingang van het SDC-complex is trouwens verplaatst van de Molendijk naar de Kappelhofsweg. In Denekamp, dat nog wel steeds. Stel je navigatie dus in op die straat!

 

Reacties