Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 februari 2016

NEO speelt topper in en tegen Oldenzaal

Op voorhand was duidelijk dat de eerste wedstrijden na de winterstop erg belangrijk voor NEO zouden gaan worden. Drie wedstrijden tegen teams uit het bovenste deel van de ranglijst. Inmiddels boekte NEO daarin twee gelijke spelen, uit tegen Berghuizen en thuis tegen RSC. Het gevoel dat aan beide wedstrijden werd overgehouden was echter totaal verschillend. Waar de wedstrijd tegen Berghuizen een hele matige was speelde het team van Jan Willem van Holland tegen RSC zeer acceptabel ondanks de erg vlotte 2-0 achterstand die eigenlijk al voor de thee weer had kunnen worden weggepoetst. Helaas kwam de ploeg niet verder dan 2-2, zodat er twee punten werden ingeleverd.

Komende zondag gaat NEO op bezoek bij het Oldenzaal van Clemens Zwijnenberg. De ploeg kende een erg goede periode vlak voor de winterstop en knalde ook in 2016 voortvarend uit de startblokken en met name de overwinning tegen Saasveldia was imponerend. Tot afgelopen zondag tenminste want toen liepen de Oldenzalers tegen een ongekend forse nederlaag op. Enter bleek met 4-0 te sterk. Waarmee meteen maar weer werd aangetoond dat je na de winterstop in de vierde klasse van alles kunt verwachten. Geen enkele tegenstander valt te onderschatten.

In de thuiswedstrijd boekte NEO een 2-0 zege in een wedstrijd die geruime tijd gelijk op ging. Aan NEO de schone taak de koppositie te verdedigen want bij eventueel verlies passeert Oldenzaal NEO, met de aantekening dat dat weer rechtgezet kan worden als de inhaalwedstrijd tegen Vasse, op 28 februari, in winst kan worden omgezet. Behalve Oldenzaal kan ook Saasveldia NEO passeren op de ranglijst, maar ook dat team speelde een wedstrijd meer.

Al met al een leuke uitgangspositie voor een onderhoudende pot voetbal die wel eens op het scherpst van de snede zou kunnen worden beslist.

We hopen dat NEO zich gesteund zien worden door een groot aantal supporters. Aanvang op sportpark de Thij is om 14.00 uur.

 

 

 

Reacties