Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
05 mei 2017

NEO speelt zondag bij DSVD; cruciaal duel voor NEO 2 tegen Bon Boys

Groot was de teleurstelling afgelopen zondag. Een prachtige ambiance had moeten leiden tot een overwinning op Vogido. Dat dat heel wel mogelijk was geweest is te uit en te na besproken. NEO liet een unieke kans op de titel liggen.

Doordat Vogido de inhaalwedstrijd tegen DSVD won heeft de koploper zondag aan een punt tegen de Tukkers genoeg om de vlag te hijsen. De Albergenaren hebben daarentegen nog kansen op periode drie en zullen vol voor de drie punten gaan.

Voor DSVD is het duel tegen NEO nog van groot belang. Op papier zijn de mannen van Eric Zandstra nog niet helemaal veilig, maar vanuit een ander persperctief redenerend ligt de derde periode ook nog voor het oprapen.

NEO moet het seizoen in stijl afsluiten en de minimale kans dat de tweede plek nog wat oplevert zeker niet laten glippen.

NEO 2 speelt een cruciale wedstrijd voor het kampioenschap. Bon Boys 2 komt op bezoek. De Haaksbergenaren staan drie punten voor en zijn kampioen als NEO 2 niet wint. Gebeurt dat wel dat moet een beslissingswedstrijd uitsluitsel geven. Kom zondag om 11.00 uur het team van Ben van Rijn steunen!

 

Reacties