Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 september 2015

NEO trapt competitie af bij Saasveldia

NEO 1 heeft een wat wisselende voorbereiding gehad, met helaas een paar wedstrijden tegen erg zwakke bekertegenstanders, waar niet veel waarde aan ontleend kan worden. En zoals altijd heet de oefenperiode niet voor niets oefenperiode. NEO won vorig jaar dan wel de bekerpoule, maar ging in de eerste twee competitiewedstrijden enorm onderuit. Tegen twee teams die later promoveerden, dat wel.

Saasveldia is de eerste opponent in het seizoen 2015-2016. Meteen een lastige ook, want dat trainer Jan Megelink een aardig team heeft is vorig jaar wel gebleken. De Soaselers waren echter net zo wisselvallig als NEO. Winnen tegen Reutum, maar net zo makkelijk de punten inleveren tegen Vasse of Almelo.

Tegen NEO werd er twee keer gelijkgespeeld met 2-2. Thuis had NEO moeten winnen, maar na een rode kaart aan NEO-kant werd een 2-0 voorsprong toch nog prijsgegeven. In Saasveld werd indertijd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld en onder een mooi zonnetje werd het 2-2, een potje waarin beide partijen zich niet meer al te druk maakten.

Een goed begin is het halve werk, dus beide teams zullen graag met een driepunter willen starten om op die manier een fijne stoot zelfvertrouwen te krijgen. Uiteraard hopen we dat die drie punten mee naar Borne gaan. De laatste keer dat dat gebeurde was in het seizoen 2009-2010 toen met 3-2 bij Vogido werd gewonnen. Het wordt weer eens tijd dus! Om 14.00 wordt er afgetrapt op een gloednieuwe kunstgrasmat, die hoofdonderdeel was van de renovatie van het complex van de rood blauwen. We hopen dat veel NEO-mensen de korte weg naar Saasveld weten te vinden om het team te steunen.

NEO 2 begint het seizoen met een thuiswedstrijd tegen het sterke BWO 2 van de bij NEO niet geheel onbekende Daniel Esman. Die wedstrijd begint om 11.00 uur

Reacties